Nova edició de les ‘Biografies ampostines’ al Museu de les Terres de l’Ebre

Per vuitè any consecutiu, es presenta una nova edició del cicle de conferències “Biografes ampostines” al Museu de les Terres de l’Ebre.

Unes jornades que tenen com a objectiu recuperar i divulgar la història de persones arrelades a la ciutat. El cicle “Biografes ampostines”està organitzat per l’Ajuntament d’Amposta, el Museu de les Terres de l’Ebre i el Campus Extens de la URV, amb col·laboració de la Diputació de Tarragona.

Com ja és tradició, el cicle presenta quatre personatges arrelats a la terra i influents en la història actual d’Amposta: la familia Ruiz, per la seva tradició musical; Lluis Garcia, per la seva influència en la gastronomia del territori; Clara Salvadó, com a referent cultural de la ciutat; i Carlos Conde, un home apassionat de la música.

El cicle de conferències té com a objectiu recuperar i divulgar les vivències i treballs realitzats per personatges vinculats amb la ciutat d’Amposta. Presentades per investigadors locals, col·laboradors i familiars, els col·loquis descobriran històries personals i col·lectives d’uns personatges rellevants per a la ciutat, que alhora ens ajudaran a reconstruir la història contemporània de la ciutat. Totes les conferències tindran lloc del 21 de gener al 24 de febrer, a les 19.30 hores, a la Sala d’Actes del Museu de les Terres de l’Ebre.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.
Escriu un comentari
X
X