Després de la notícia que vam publicar ahir de la denúncia que havia presentat el partit ultradretà VOX de Castelló, contra el cantautor Josep Bordes per suposat “exhibicionisme” en un concert que va fer el grup musical “Pepet i Marieta” a Castelló el passat mes de desembre, una riuada de solidaritat ha sortit al pas del conjunt faldut des de persones anònimes fins a organitzacions socials i polítiques.

El grup musical ulldeconenc s’ha limitat a publicar a les seus xarxes socials un missatge agraïnt l’allau de mostres de solidaritat rebudes i “Natros a lo nostre, lo politiqueo lo deixem per als polítics…

Alguns dels missatges de recolzament que s’han penjat a les xarxes:

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.