L’alcalde de l’Ametlla de Mar, Jordi Gaseni, el delegat del Govern, Xavier Pallarès, i la directora territorial de Salut, Mar lleixà, han visitat la primera calera de l’any, Rocío Cortés Vian, que va néixer el passat 1 de gener a les 04.41 hores a l’hospital de Tortosa Verge de la Cinta. El delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarés, ha felicitat la família per ser la primera ebrenca de l’any.

A la mateixa visita la directora territorial de Salut, Mar Lleixà, ha lliurat un xec regal que els pares poden bescanviar per bolquers a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta.

En les properes setmanes, el grup de comunicació L’Ebre, format pel setmanari L’Ebre, Imagina Ràdio, Canal Terres de l’Ebre i el diari electrònic ebredigital.cat, organitzaran un acte d’apadrinament en honor de Rocío com a primera xiqueta ebrenca de l’any.

Regals per als nadons caleros

Aprofitant la benvinguda a Rocío, l’alcalde de l’Ametlla de Mar, Jordi Gaseni, ha oficialitzat la nova mesura de l’Ajuntament, que ara oferirà un conjunt de regals al nadó i als familiars. Tots els nadons que neixin a l’Ametlla de Mar des d’enguany mateix rebran un reconeixement:

  • Matrícula i dos mesos a la llar d’infants municipal.
  • Tres mesos de natació per a nadons a la piscina municipal.
  • Carnet de la biblioteca.
  • Abonament a aparcament Llibertat del costat del Centre d’Atenció Primària.
  • Cinc anys de carnet de soci de la Societat Cultural, Esportiva i Recreativa (SCER).

Comunicador i dissenyador gràfic. Ebrenc.