Arriba la sexta edició de la Ruta Tapa Porca que tindrà lloc als bars i restaurants de Móra d’Ebre entre el divendres 11 a diumenge 27 de gener. La ruta de tapes elaborades amb ingredients provinents del porc enguany es podrà torbar a 14 establiments participants: La Beerreria, Poliesportiu, Piscolabis, Hostal Gastronòmic La Creu, Cafè Comarques, Bar Avenida, Sota de Copes, Bar Turú, Bar Megalític, Llamineries, Cafè Noisette, Liberty, Pizzeria Carusso’s, 7 de Ribera Hostal Agrobotiga.

Totes les tapes aniran acompanyades d’una canya de cervesa, una copa de vi blanc o negre, o d’aigua, al preu de 3 €.
Per cada tapa consumida, el client obtindrà un adhesiu amb el nom de l’establiment que caldrà enganxar a la butlleta del concurs de la Tapa Porca 2019. Cal emplenar una butlleta amb 6 adhesius diferents per a entrar en el sorteig d’una escapada per a dos persones a l’Hotel Mas Mariassa, gentilesa dels establiments participants. Les butlletes es podran dipositar a l’Ajuntament fins al dia 31 de gener. El sorteig es realitzarà en directe a Ràdio Móra d’Ebre. Els participants al sorteig poden votar la millor Tapa Porca 2019.
ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.