Ramon Bel, regidor de festes d’Amposta, ha avançat en exclusiva a Canal Terres de l’Ebre que una promotora està interessada en Amposta per fer un concert d’àmbit nacional. El regidor ha aprofitat una entrevista per avançar l’interès d’esta promotora i ha desvelat un pocs detalls, però encara no es pot saber qui hi actuarà.

La data del concert serà durant les pròximes festers majors d’Amposta, a l’agost. Este concert estrella serà un dels tres que l’artista o artistes a Catalunya, juntament amb Sant Cugat del Vallès i Sitges. De fet, entre esta última ciutat i València només es farà el concert d’Amposta.

En una o dos setmanes podrem saber de qui es tracta.

👤 Redactor a L’Ebre Notícies, l’informatiu de Canal Terres de l’Ebre. Faig connexions al Notícies en Xarxa i el magazín Ben Trobats (ambdós de La Xarxa de Comunicació Local).
📍 Tortosa, Terres de l’Ebre.