Les eleccions per a presidir la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Tortosa ja tenen data oficial. Publicat aquest dilluns al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC), les votacions tindran lloc el proper mes de maig, i es celebraran en dos fases.

Del 2 al 7 de maig els empresaris i empresàries podran votar de forma electrònica, i el dia 8 es reservarà pels que prefereixin exercir el vot de forma presencial. En total, estan cridats a votar 13.919 empresaris/es de la demarcació cameral (Baix Ebre, Montsià, i les poblacions de Rasquera i Ginestar).

Les dates en que es celebraran els comicis a Tortosa, son idèntiques a les de la resta de Cambres de comerç catalanes en que es presenti més d’una candidatura.

La resolució publicada al DOGC senyala que els candidats o les candidates que es presentin, hauran d’inscriure’s de forma oficial, entre els dies 12 i 25 de febrer. Les votacions per escollir presidents o presidentes de les Cambres de Comerç, destaquen per una certa complexitat. Més enllà del sufragi dels empresaris i empresàries que conformen l’entitat, en l’elecció de la nova junta també decidiran les organitzacions empresarials, les patronals, i les set empreses que més capital aportin durant els pròxims anys de forma voluntària.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.