L’alcalde de Móra la Nova Francesc Xavier Moliné, s’ha reunit aquest matí amb tècnics de l’Agència Catalana de l’Aigua a Barcelona per abordar les qüestions i solucions que s’han de ficar sobre la taula per tractar dels problemes crònics que afecten a Móra la Nova al únic punt de subministrament d’aigua potable.

Fa uns mesos el municipi riberenc va patir un episodi de contaminació de l’aigua on s’hi va detectar la presència de sulfats i plaguicides i que van obligar a l’Ajuntament a advertir del perill i prohibir la consumició de l’aigua de l’aixeta i cosa que va provocar que regidors i voluntaris haguessin de repartir aigua potable amb dipòsits per tot el municipi.

La notícia de la reunió és la primera coneguda després d’aquest episodi que Móra la Nova haurà de solucionar per evitar que torni a repetir-se una situació així.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.

Eleccions Municipals 2019 - Terres de l'Ebre