La Galera dona la imatge aquest dimarts als cupons del sorteig diari de la ONCE. Han estat escollides dos poblacions tarragonines dins la sèrie “Mi Pueblo“, que es dediquen a una població amb un nom singular. Sortiran impreses al fons del número del sorteig concretament aquest dimarts dia 8 de gener la població del Montsià i dimecres dia 9 serà el torn de Porrera (Priorat). Cinc milions i mig de cupons es difondran arreu d’Espanya.

La sèrie “Mi Pueblo” va arrencar al mes de febrer de l’any 2017 i consta de 91 cupons. La localitat galerenca ha estat escollida per la Fundació de discapacitats amb ceguesa o discapacitat visual severa, per la seva peculiaritat i disposar d’un edifici com el de la Torre de la Galera, que va ser construït l’any 1340 com a torre de guaita.

Altres pobles catalans que han estat escollits dins la sèrie de “Mi Pueblo” al Cupó Diari van estar al 2018 dos localitats gironines: La Pera i Ultramort i al 2017 van ser escollides dos de la província de Barcelona: Esparreguera i Montesquiu.

El Cupó Diari de la ONCE està premiat amb 55 premis de 35000 euros a les cinc xifres, per només 1,5 euros, a més de per 50 cèntims més optes a guanyar “La Paga” de 3000 euros al mes durant 25 anys.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.