La consellera de Cultura, Laura Borràs, ha cessat la tortosina Montse Castellà com a Cap del Departament de Cultura. El Diari Oficial de la Generalitat va publicar aquest dijous 3 de gener la resolució del seu cessament i aquest dilluns s’ha fet efectiu.

La cantautora i periodista Montse Castellà va ser nomenada Cap de Gabinet de la consellera Laura Borràs, de Junts per Catalunya, el passat 4 de juny. És coneguda l’amistat de Castellà i Borràs, ja durant l’etapa que aquesta última era directora de la Institució de les Lletres Catalanes. Durant la seva etapa com a Cap de Gabinet, l’agenda de la consellera de Cultura ha estat molt activa a les Terres de l’Ebre.

D’acord a la resolució de cessament, Castellà pot interposar un recurs contenciós en el termini d’un mes davant l’organisme que ha dictat la seva publicació o al DOGC o davant del TSJC.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.