La Regidoria de Salut va qualificar d’èxit la primera donació de sang celebrada a Campredó on totes les persones donants que van participar a la campanya “Dona el millor de tú, dona sang”, van ser més de trenta els que van contribuir a que el banc de sang pugués tindre més reserves. Era el primer cop que es realitzava una donació així a l’entitat municipal descentralitzada.

Les donacions van tindre lloc el passat divendres dia 4 de gener a partir de les sis de la tarda al Casal Francesc Llop en un acte organitzat per la regidoria de Salut i Benestar Social de Campredó, conjuntament amb el Banc de Sang i el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

La propera cita en que es podrà donar un bé tant preuat i que sempre fa falta com la sang serà el proper dilluns 14 de gener a Tortosa, concretament a la Unitat Mòbil situada a l’avinguda de la Generalitat entre les 10 i les 14 hores i a partir de les 17 i fins les 21 hores de la nit.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.