El comerç local de Tortosa tanca la campanya de Nadal i ‘comença’ la temporada de les rebaixes de gener. Segons la Federació de Comerç i Serveis, la campanya ha estat positiva i “una mica millor que l’any passat”, remarca la dinamitzadora Montse Llorca.

Un any més, la pista de gel instal·lada a la plaça de l’ajuntament ha servit per impulsar les vendes al centre de la capital del Baix Ebre. Segons la primera estimació, han passat uns 10.000 patinadors, semblant als altres anys. D’aquests, vora el 40% són visitants de fora de la ciutat, la qual cosa valoren molt positivament els comerciants.

Ara bé, de la Federació de Comerç i Serveis també aputen que cal millorar l’enllumenat nadalenc de la ciutat. Tot i que no culpen directament a l’ajuntament, consideren que cal fer un esforç per repensar el tipus de llums. “Totes les ciutats ens hem queixat que la il·luminació ha estat deficient. Hauríem de fer un esforç tots per tenir unes llumes més dinàmica i més activa”, valora Montse Llorca.

Això sí, remarquen que la cavalcada de Reis de la capital del Baix Ebre va ser “espectacular”.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.