Els reis ja gairebé són aquí però per poder fer la seua feina necessiten rebre les cartes de les xiquetes i xiquets. A molts municipis hi envien els seus patges per recollir-les. Tortosa no n’és una excepció, on s’hi han passat un grup de patges preparats per rebre els tortosins més petits i les seues peticions, per si el Pare Noel es va oblidar algun regal.

La tarde del 5 de gener arribaran els Reis Mags d’Orient pel riu, com ja és habitual. Desembaracan a Ferreriespassaran per l’església del Roser on faràn l’adoració al nen Jesús i viatjaràn fisn l’ajuntament en un autobus centenari. Allí se’ls hi entregaran les claus de la ciutat i s’iniciarà la cavalcada, enguany amb la temàtica entorn a El Rey León.

👤 Redactor a ebredigital.cat, L’Ebre Notícies (l’informatiu de Canal Terres de l’Ebre) i Al Dia Terres de l’Ebre des de Ràdio Joventut.
⛓ Em pots seguir a Instagram, Twitter, Facebook i Linkedin com a @MontecinoValls.
📍 Tortosa, Terres de l’Ebre.