Els reis ja gairebé són aquí però per poder fer la seua feina necessiten rebre les cartes de les xiquetes i xiquets. A molts municipis hi envien els seus patges per recollir-les. Tortosa no n’és una excepció, on s’hi han passat un grup de patges preparats per rebre els tortosins més petits i les seues peticions, per si el Pare Noel es va oblidar algun regal.

La tarde del 5 de gener arribaran els Reis Mags d’Orient pel riu, com ja és habitual. Desembaracan a Ferreriespassaran per l’església del Roser on faràn l’adoració al nen Jesús i viatjaràn fisn l’ajuntament en un autobus centenari. Allí se’ls hi entregaran les claus de la ciutat i s’iniciarà la cavalcada, enguany amb la temàtica entorn a El Rey León.

About the Author:

👤 Arribat al món de la comunicació de casualitat, m’he passat la major part de la meua vida laboral entre càmeres de televisió i programes d’edició de vídeo. Amb els anys he pogut aprofundir en el sector i realitzar diverses funcions molt variades que m’han suposat un repte constant.
📍 Tortosa, Terres de l’Ebre.