Aquest dijous a la tarda arriben els patges reials per recollir les cartes dels infants per als Reis Mags. L’arribada està prevista a les 18.30 h i els emissaris reials es dirigiran a la plaça de l’Ajuntament, on rebran les cartes dels xiquets.

Us recordem, també, els horaris de la cavalcada del dissabte 5: els Reis Mags arribaran pel riu a bord del Sirgador i a les 17.30 h desembarcaran a l’embarcador del mercat. Des d’aquest punt aniran en el centenari autobús de la Hife fins al Roser, per fer l’adoració a les (18.00 h) al pessebre de l’església de Ferreries i adoraran el nen Jesús. A les 18.30 h està previst que arriben a l’Ajuntament, on l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, els farà lliurament de les claus de les cases de la ciutat. Just després, a les 18.45 h, arrancarà la cavalcada, que enguany comptarà amb una temàtica inspirada en la pel·lícula ‘El Rei Lleó’ (recorregut: plaça de l’Ajuntament, c. Dr. Vilà, av. Generalitat i parc municipal Teodor Gonzalez). A partir de les 20 h lliuraran els primers regals als xiquets de la ciutat. (prèviament, de 17.00 h a 19.00 h, els patges dels Reis estaran preparant els regals que s’entregaran, al costat de l’escenari del passeig central del parc. Més informació: 977 44 09 01).

L’endemà, diumenge 6, els Reis Mags aniran als centres assistencials, per visitar les persones que hi són ingressades, i assistiran a la missa a l’ermita dels Tres Reis, a la carretera de Tortosa a Bítem.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.