Aquest migdia a Vilalba dels Arcs ha resultat ferit greu un pagés que ha tingut un accident amb el seu tractor que l’ha atrapat quan estava maniobrant a la seva finca i ha volcat quedant atrapat sota el vehicle sense poder sortir.

Els Bombers de la Generalitat han pogut treure l’home de 67 anys que ha estat traslladat en estat greu a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona.

S’ha rebut l’avís de l’incident a les 15.12 hores del migdia i s’hi han desplaçat fins als llocs dels fets tres dotacions de bombers i una ambulància del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM), fent l’evacuació amb helicòpter fins al centre sanitari.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.