Dani Argilaga després d’arribar a un acord amb la junta directiva del FC Ascó causa baixa a l’entitat de la Ribera d’Ebre després de quatre temporades i mitja vestint la camiseta verda del conjunt asconenc. Una baixa sensible per al quadre asconenc tenint en compte que Argilaga des de que havia recalat al conjunt riberenc procedent del Formentera, s’havia convertit en peça clau en l’esquema de l’equip com a lateral dretà. Fins ara aquesta temporada havia disputat 1202 minuts i els darrers quatre partits havia estat titular i jugant els noranta minuts de joc un cop superada la lesió que el va tindre apartat durant un mes dels terrenys de joc.
Argilaga de 26 anys d’edat compta amb un palmarés destacat després d’haver passat per les files del Reus Deportiu amb qui va aconseguir l’ascens a la 2a divisió B la temporada 2010-2011, passant pel Formentera amb qui va assolir l’ascens de categoria a la divisió de bronze del futbol estatal la temporada 2013-2014 i recalant al FC Ascó amb qui va disputar la promoció d’ascens a 2a B davant el Logronyés la primera temporada que va recalar a l’equip la 2014-2015. Una baixa que s’afegeix a la de Víctor Miranda i que debilitarà encara més la línia defensiva de l’Ascó que tindrà que buscar una solució d’urgència en el mercat d’hivern.
Tot i la victòria contrapronòstic que van sumar al camp del líder Llagostera (1-3) en la darrera jornada de l’any l’Ascó continúa immers en la lluita per la permanència. Tot i així, aquest triomf els permetia abandonar els llocs de descens directe a primera catalana i sortir-se’n de les places de compromís amb dos punts més que la Fundació Esportiva la Grama que marca les places perilloses que donen lloc al descens de categoria. El conjunt que dirigeix Javi Garcia trencava una dinàmica de cinc derrotes en els darrers set partits que havia jugat l’equip asconenc que afrontarà l’inici de la segona volta amb el desplaçament a Granollers (primer partit de la segona volta) el proper 5 de gener a les 12 del migdia.
Carta de comiat de Dani Argilaga a les xarxes:
https://twitter.com/DaniArgilaga/status/1077844652190064641
ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.