La unitat nefrològica del Complex Assistencial de la santa Creu de Jesús-Tortosa (CASCT), s’ha sumat a la iniciativa de caràcter nacional #Hemodiálisisbaila, que pretén donar visibilitat a la relació que s’estableix entre el personal d’infermeria, les persones que reben tractament renal substitutiu amb hemodiàlisi (HD) i els beneficis que pot aportar el ball durant les sessions d’HD.

Aquest projecte sorgeix d’un de similar realitzat al Brasil (#ChallengeDoNordeste) i té com a objectiu ser el tret de sortida d’un projecte nacional amb el qual es vol potenciar la humanització d’aquestes unitats, establint sinergies de treball amb la resta d’unitats estatals.

Des del Complex s’aposta per fomentar l’atenció de les persones des d’una vessant holística i individualitzada. Des de l’any passat, s’està treballant en la implantació del model d’Atenció Centrada en la Persona (ACP) en les diferents unitats i  amb la impartició de diferents accions formatives realitzades per formadors/es de renom  estatal en el camp de la humanització de les cures (Projecte HU-CI).

L’enllaç del vídeo és el següent: https://youtu.be/lODV8qfa-rQ

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.