El R. Bítem, amb la segona victòria seguida, somia amb enganxar-se amb el grup capdavanter de la taula. Va guanyar (3-0) a la Cava, equip que arribava en ratxa de resultats. Després d’un inici igualat, amb més control de pilota visitant, els de Bítem van decidir amb efectivitat, primer amb un gol de Dani i, poc després, amb un altre d’Emili. La Cava, fins el descans, més amb el cor que amb el cap, va tenir un parell d’opcions per entrar en el partit. Però no va transformar-les. Els locals van estar molt ferms en defensa.
A la represa, intents visitants sense fructificar i a la contra els de Bítem que van sentenciar amb un gol del debutant Marc Vilarroya, jugador que arriba procedent del Tortosa.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.