Els treballs d’habilitació del futur Espai Jove al Maset i del Casal d’Entitats, a l’edifici del carrer Convent, avancen a bon ritme, tal com van comprovar els tècnics municipals i l’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, en una visita d’obres.

L’empresa rapitenca Construccions Reverté és l’encarregada d’executar el Projecte de reforma del Casal Cultural El Maset per adequar-lo com a Espai Jove, un punt de referència on la joventut rapitenca podrà trobar-se i dur-hi a terme diferents activitats lúdiques i formatives. Amb un pressupost de 265.742 euros, el projecte d’adequació redactat per l’arquitecte tècnic Pere Ferré, redistribueix les estances interiors de l’edifici per encabir-hi un magatzem a la planta semisoterrani; una sala espai jove, una sala de conferències, una sala d’entitats, un office, una recepció, una cambra informàtica, despatxos, un arxiu i lavabos a la planta baixa; cinc aules i un traster a la planta primera; i una cambra tècnica a la planta de coberta.

Pel que fa al Casal d’Entitats, els treballs han de permetre donar servei a les associacions i entitats del poble com a lloc de treball i reunió. Consisteixen en la millora de les comunicacions entre plantes amb la instal·lació d’un ascensor i de l’escala adaptada a una eventual evacuació d’emergència. Pel que fa a la distribució interior de l’immoble, que consta de tres pisos, s’hi habiliten 14 despatxos, una sala polivalent i de formació de 50 metres quadrats a la primera planta i una cambra higiènica per planta. En aquest cas les obres van ser adjudicades a Construccions Reverté per 167.542 euros.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.