ACN (Tortosa) – Unes 130 persones s’han concentrat aquest divendres a la tarda davant la comissaria dels Mossos d’Esquadra a Tortosa en suport als tres detinguts durant el dia a l’Ampolla (Baix Ebre).

Dos dels arrestats després dels talls de trànsit convocats pel CDR han sortit en llibertat passades les vuit del vespre en quedar sense efecte les seves detencions. Una tercera persona detinguda a la tarda en un bar de l’Ampolla està previst que passi dissabte a disposició judicial i, per tant, previsiblement, farà nit a comissaria.

Davant de les dependències dels Mossos, desenes de veïns d’arreu s’hi han desplaçat, convocats pels CDR i la CUP, per traslladar l’escalf als arrestats. La concentració també ha servit per mostrar el rebuig a l’actuació policial d’aquest divendres.

Sobre la situació dels altres 10 detinguts a Barcelona, es desconeix si passaran o no a disposició judicial, o quan ho faran.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.