Des d’avui mateix ja podem trobar els escuts solidaris de la Policia Local de la Ràpita a la comissaria situada als baixos de l’ajuntament. En aquesta ocasió s’han afegit a la campanya alguns comerços, entitats i diversos espais municipals. També els podrem trobar a les activitats nadalenques del municipi.

Josep Caparrós, alcalde de la Ràpita, ha presentat l’afiliació a la campanya acompanyat de la regidora de Governació Conxi Vizcarro, el cap de la policia Local Carlos Lana i alguns agents. El consistori agraeix la implicació del cos policial i de tots els adherits a la campanya com a punts de venda, destacant l’aportació del municipi a la investigació i cura del càncer. El preu de cada escut és de 4 euros i es destinaran íntegrament a la causa. Es poden trobar a:

 • Comissaria de la policia local de la Ràpita (baixos de l’ajuntament).
 • Biblioteca municipal.
 • Oficina de Turisme.
 • Durant les activitats nadalenques.
  • Pista de Patinatge.
  • Església Nova.
 • Comerços:
  • Desi Perruqueria.
  • L’Andarin.
  • Impacte Sports.
  • Yolanda.
  • Santiveri La Font.
  • Oh Mami.
  • Hemaan’s Home.
  • Flechazo Moda.
  • Perruqueria Verónica.
  • Coti Art.
  • Sant Carles Sport.
  • Natàlia Guart.
  • La mar de dolç.

Aquesta iniciativa, en que s’han adherit ja més de 120 cossos policials i d’emergències d’arreu de Catalunya, va ser creada per contribuir al finançament del centre oncològic infantil més gran d’Europa, el SJD Pediatric Cancer Center Barcelona, impulsat per l’Hospital Sant Joan de Déu Barcelona i el comité de Donants Fundadors.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.