ACN (Barcelona) – CCOO ha desconvocat aquest dijous la vaga dels seus treballadors de Renfe pel 21-D després de la signatura d’un preacord sobre el conveni col·lectiu, segons ha indicat el sindicat en un comunicat.

Amb tot, el sindicat CGT manté la convocatòria d’aturades i per això Renfe garantirà els mateixos serveis mínims previstos, que inclouen un 66% dels trens a les hores punta del matí i la tarda, i un 33% la resta del dia. Per la seva banda, el sindicat UGT no havia convocat jornada de vaga per divendres.

En concret, els serveis mínims del 66% es garantiran a Rodalies entre les sis i dos quarts de deu del matí, i entre les cinc de la tarda i dos quarts de nou del vespre. Pel que fa als serveis d’alta velocitat, l’AVE-Llarga Distància garanteix la circulació del 78% dels serveis, mentre que Avant preveu que en circulin un 65%.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.