Mossos d’Esquadra pertanyents a la comissaria d’Amposta van detenir el passat dia 17 de desembre un home de 50 anys, nacionalitat espanyola i veí de La Sènia (Montsià) com a presumpte autor de dos robatoris amb força ocorreguts a la localitat de Valentins – Ulldecona (Montsià).

Els dos robatoris es van produir la matinada del passat 11 de desembre, un d’ells a la església Parroquial Sant Antoni de Pàdua i l’altre en el Centre Cívic.

Com a conseqüència del robatori a l’església parroquial, el seu rector va denunciar que havien sostret un sagrari del seu interior on van accedir mitjançant el trencament d’una finestra. En el cas del Centre Cívic no es va sostreure res però van desmuntar el vidre d’una finestra i van trencar una de les portes de l’interior.

La investigació iniciada pels mossos d’esquadra va permetre la detenció del presumpte autor dels fets i la recuperació del sagrari sostret, el qual ja ha estat retornat al responsable del temple. La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions d’altres persones relacionades amb els robatoris.

El detingut, que ja tenia antecedents per fets contra el patrimoni, va ser posat en llibertat desprès de declarar en seu policial i resta pendent de comparèixer davant l’autoritat judicial competent.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.