ACN (Mas de Barberans) – L’Ajuntament de Mas de Barberans (Montsià) ha estat objecte d’un robatori la matinada d’aquest divendres. Segons el batlle, Josep Maria Lleixà, el lladre s’ha endut els diners en efectiu que hi havia al consistori, uns 400 euros, un import recaptat pels pagaments dels veïns del municipi.

L’individu ha entrat per la finestra del saló de plens, ha trencat la porta de fusta i ha capgirat les dependències municipals. Això ha provocat desperfectes, segons les explicacions de l’alcalde. Els fets ja han estat denunciats als Mossos d’Esquadra.

About the Author:

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.