L’alcalde de Batea apel·larà la sentència que absolt el Setmanari l’Ebre

2018-12-13T19:43:12+00:0013 de desembre de 2018|Societat| |0 Comentaris

L’alcalde de Batea, Joaquim Paladella, apel·larà la sentència que ha absolt al Setmanari l’Ebre , a l’editor-gerent, Joaquim Rambla, i al director fins al 2016, Josep Maria Arasa. El batlle assenyala que la resolució, que ha absolt als dos periodistes i al degà de la premsa de les Terres de l’Ebre, avala el relat de l’Ajuntament. I, desmenteix que hagi participat en la presa de decisions de la suposada trama de prevaricació en la qual se’l vinculava l’avala a les cinc notícies que va publicar el Setmanari l’EBRE el desembre del 214 i l’abril del 2015.

D’aquesta manera, Paladella segueix demanant la condemna a presó de dos anys i la indemnització econòmica. L’alcalde explica que no és una croada personal i defensa que l’Ajuntament assumirà els costos del procés judicial perquè, segons la seva opinió, s’ha danyat el nom del consistori.

L’alcalde, però, ha explicat, durant una roda de premsa en la qual s’ha convocat a les dos televisions comarcals de l’Ebre, que està d’acord amb el fonament jurídic i part de la sentència.

Autor:

Escriu un comentari
X
X