Més de 15 comerços i empreses del municipi s’han beneficiat aquest any 2018 de la convocatòria dels incentius per a la dinamització econòmica, ocupacional i millora de la imatge de poble. En total, de manera global s’han distribuït 14.585 € entre els sol·licitants que, entre d’altres coses, han permès enfortir el comerç i les empreses locals.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha recordat que “aquestes bases tenen el seu origen en l’actual mandat municipal i són una mostra més de totes les actuacions que realitzem des del govern municipal per a la dinamització econòmica de Deltebre”. Soler també ha explicat que “de cara a l’any 2019 no només es tornarà a obrir la convocatòria d’aquests incentius, sinó que també s’augmentarà la partida per donar cabuda a més empreses”.

La bases dels incentius per a la dinamització econòmica i ocupacional es van aprovar en el darrer plenari i està previst que es puguin sol·licitar a partir del mes de gener. Per a ser beneficiari dels incentius, entre d’altres coses, es posa en valor el fet de contractar persones del municipi, ser jove emprenedor, la millora substancial de la qualitat de l’establiment i la incentivació del sector primari.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.