Dijous va ser un dia negre, tot i no haver de lamentar cap víctima, a les carreteres de l’Ebre amb fins a tres accidents de diversa consideració. El primer va tenir lloc a l’autopista AP-7 al seu pas per Freginals, mentre que en poc espai de temps es van succeïr dos accidents a la N-340 dins als termes municipals de l’Ampolla i l’Aldea, amb tres ferits lleus.

Un camió volcat a l’AP-7

Un camió va bolcar al voltant de la una de la matinada al punt quilòmetric 335 de l’AP-7, a l’alçada de Freginals. Per causes que es desconeixen, el vehicle va sortir-se de la via i va bolcar lateralment. El conductor va sortir ilès, només amb contusions i ferides superficials. El SEM el va traslladar fins l’hospital comarcal d’Amposta, on va ser atès.

Dos ferits lleus a la N-340

Una furgoneta i un turisme van xocar lateralment a la N-340, al terme municipal de l’Ampolla. L’accident va tenir lloc a les 10 del matí i els serveis d’emergència va atendre els dos conductors, ferits lleus. L’accident s’hauria produït durant un intent d’avançament.

L’altre accident a la Nacional es va produïr a l’Aldea, només un quart d’hora més tard. Un turisme va xocar amb el vehicle que tenia al davant. Els dos conductors van ser traslladats a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa amb pronòstic lleu.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.