El passat dimecres 4 de desembre al vespre, es va produïr un incendi en la xemeneia d’un habitatge familiar de Santa Bàrbara, a la comarca Montsià. Els Bombers de la Generalitat van rebre l’avís a les 20.37 hores, per un incendi que afectava el número 62 del carrer López de Vega del municipi, en un domicili que estaria construït a l’interior d’una nau. La deflagració hauria cremat part del sostre i la instal·lació elèctrica d’ambdues estructures, afectant també l’aïllant tèrmic d’aquesta.

Dotacions dels Bombers es van personar al lloc dels fets, on es van encarregar d’extingir les flames i ventilar els edificis que havien quedat afectats pel fum. Per la seva banda, el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), també hauria acudit al lloc de l’incendi, però no hauria estat necessària la seva intervenció.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.