L’encesa de les llums i la inauguració de la pista de gel de Tortosa va donar el tret de sortida a la campanya nadalenca al municipi. Des de l’Ajuntament remarquen la importància de comptar amb l’única pista de gel al territori que els permet ser referent i que estarà en marxa fins el 6 de gener.

Té com objectiu esdevindre un punt d’atracció de visitants al municipi i ser una eina de promoció comercial. De fet, des de la Federació de Comerç de Tortosa +, participen d’aquesta iniciatica oferint vals descompte i invitacions als clients que s’hi atençen als comerços adherits a la federació. D’altra banda, realitzaran més activitats per potenciar la dinamització durant el mes de desembre com el mercat de nadal cal nucli antic el proper cap de setmana.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.