La Guàrdia Civil ha decomissat cinc “bussons” utilitzats per la pesca furtiva de l’angula al delta de l’Ebre i ha denunciat a la Generalitat al presumpte infractor. L’unitat del Destacament de Protecció de la Naturalesa (el Deprona), va dur a terme un operatiu d’inspeccions durant la setmana passada als canals pròxims a la desembocadura de l’Ebre.

En un comunicat, la benemèrita detalla que han dut a terme 17 inspeccions per la zona i que el dia 27 per la tarda, van detectar una persona que calava arts de pesca a l’illa de Gràcia (Deltebre), en una zona on no hi havia cap punt autoritzat de pesca de l’angula.

Els agents van identificar el presumpte infractor i van detectar que els bussons no tenien precinte numèric per tal de fer impossible la identificació del propietari. A l’interior dels bussons, van trobar 15 exemplars d’anguila que van ser retornats al medi.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.