Ensurt a primera hora d’aquest dimecres a la tarda arran una forta explosió en un restaurant de la Ràpita, ubicat a la plaça Lluís Companys. Les primeres hipòtesis apunten que la causa podria haver sigut una explosió de gas. Com a conseqüència, l’onada expansiva ha trencat tot el tancament de vidre del local.

Segons fonts policials no hi ha ferits, ja que en el moment dels fets el local estava buit. Bombers ha rebut l’avis passades les 15.30 h i s’han desplaçat quatre dotacions, que han sufocat els petits focs que l’explosió havia provocat a l’interior, així com els Mossos d’Esquadra. En aquests moments, se segueix inspeccionant el local per descartar més afectacions.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.