La CUP presentarà una candidatura electoral a la Ràpita les properes eleccions municipals del maig de 2019. El partit anticapitalista ha donat el vist-i-plau al grup de suport rapitenc que des del passat mes de juny treballa per configurar una llista.

Donen el pas després “després d’uns mesos de maduració i treball i de consolidar-se com a Assemblea Local del partit”, han subrtallat en un comunicat. Aquest treball, organitzant assemblees i múltiples xarrades, els va permetre el passat 10 de novembre defensar la seva constitució com Assemblea Local davant del Consell Polític de la CUP reunit a Perpinyà.

De moment no és coneix qui encapçalarà el projecte ja que la naturalesa de la CUP és el treball i la representació assembleària. Tot i així, ja són coneguts alguns noms dels que podrien formar part d’aquesta candidatura. Com ara la professora de la Universitat de Girona, Isabel Paulino, l’antic militant d’ICV Jordi Quintano, la periodista i professora Núria Subirats o el filòsof Marc Duch.

El proper 24 de novembre donaran a conèixer els noms que formaran part de la candidatura en un acte obert a l’Església Nova de la Ràpita, acompanyats per la diputada de la CUP Natàlia Sánchez.