Ela Mossos d’Esquadra van detindre el passat 2 de novembre tres homes de 20, 25 i 38 anys, de nacionalitat espanyola i veïns d’Amposta, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública. La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.

Després d’una investigació, amb la col·laboració de la Policia Local d’Alcanar, els agents van determinar que l’activitat consistia en el cultiu d’una plantació de marihuana a l’interior d’un xalet. Tots els indicis apuntaven a aquesta hipòtesi, ja que les finestres estaven tapades, les màquines d’aire condicionat estaven sempre en funcionament i als voltants de l’habitatge se sentia l’olor característic del cànnabis.

Desprès de diverses vigilàncies del xalet, ubicat a Alcanar Platja, es va comprovar que no estava habitat i es va poder relacionar a tres germans veïns d’Amposta amb l’activitat que es desenvolupava a l’interior.

El passat 31 d’octubre els agents van accedir a l’interior del xalet mitjançant mandat judicial, i van localitzar una plantació de marihuana tipus indoor composada per 82 plantes, la qual disposava de tots els elements necessaris pel seu cultiu a nivell de reg, il·luminació i climatització.

Els detinguts van quedar en llibertat desprès de declarar en seu policial i resten pendents de ser citats per comparèixer davant del jutjat competent quan siguin requerits”.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.