Dulceida és una de les influencers del moment. Acumula 2,7 milions de seguidors en xarxes socials com Instagram. I la Policia Local d’Amposta la vol “fitxar” per protagonitzar un espot per prevenir el consum de substàncies estupefaents i alcohol. La campanya, encara en una fase embrionària, vol connectar amb l’anomenada Generació Z, els adolescents i joves menors de 20 anys que han crescut en un entorn completament digital. “Ens plantegem utilitzar influencers per campanyes de prevenció on les mesures tradicionals dels cossos policials no són efectives”, assegura l’inspector en cap de la Policia Local, Josep Massana, en una entrevista a Canal Terres de l’Ebre. Una campanya, que s’ha d’acabar de materialitzar, que seria pionera a Catalunya i l’Estat espanyol.

About the Author:

Periodista.