El proper cap de setmana arriba la 34a edició de la regata de Descens de l’Ebre i tercer Trofeu Cambra de Comerç Tortosa.

Enguany varia el recorregut i la sortida serà des de la base de de Campredó fins a Amposta. 10 quilòmetres, cinc menys que altres edicions, ja que s’estan realitzant obres a la zona del club de Rem Tortosa. Una prova esportiva que potencia els atractius turístics de Tortosa i Amposta.

Un esdeveniment en el qual hi competiran clubs d’arreu de Catalunya, l’Estat, França, Anglaterra i Itàlia. El riu Ebre serveix com a punt d’unió entre les capitals dels Baix Ebre i Montsià. Un eix vertebrador del territori.

Dissabte es disputarà el tercer descens cronometrat iniciant les proves a partir de les quatre de la tarda. Diumenge serà el torn del descens de l’Ebre en una competició que arrancarà a partir de les nou del matí. Una prova que comptarà amb la presència de la presidenta de la federació espanyola de rem.