Segona victòria consecutiva que encadenava el Handbol Club Perelló a casa davant el Palautordera per un ajustat 19 a 18. El partit va ser trepidant i les perellonenques tenien que fer front al descans amb un 7 a 10 desfavorable.

A la represa arribaven a equilibrar el marcador, però de nou les visitants es distanciaven a l’electrònic. Un final frenètic després que les del Baix Ebre aconseguien empatar de nou el partit i ficar-se per davant al marcador. En la darrera jugada un contraatac podia servir la igualada, però en una acció defensiva digna de manual neutralitzaven l’atac. Era el primer triomf del conjunt perellonenc d’aquesta temporada davant l’afició.

D’altra banda el Handbol Ascó va caure a la pista del líder Granollers Atlètic, però va vendre cara la derrota. Al descans s’imposaven per 12 a 15 sorprenent a les del Vallés Oriental. Un Ascó molt efectiu en atac va dificultar molt els atacs locals. A falta de deu minuts l’empat a vint manava al marcador, però l’efectivitat local va acabar decidint.

En la propera jornada el Perelló es desplaça a la pista de la Cooperativa Sant Boi, mentre l’Ascó rebrà al pavelló riberenc la visita del Sant Vicenç B.

La classificació:

L’Handbol Club Perelló se situa en setena posició amb 4 punts, mentre l’Handbol Ascó cau a llocs de descens, com a quart per la cua, en 2. Lideren la taula el Granollers Atlètic i el Pardinyes Negre, havent tots els punts en joc. Les places de descens directe són per a l’OAR Gràcia B, les Franqueses i el Banyoles.