La coberta d’un immoble deshabitat situat a la plaça Mossèn Sol de Tortosa ha caigut aquest diumenge al vespre. Segons ha informat el consistori de la capital del Baix Ebre, els Bombers i serveis tècnics municipals han revisat estructura per valorar afectació del despreniment.

Els equips destinats al lloc dels fets han decidit desallotjar preventivament una família de quatre membres d’un immoble adjacent, concretament d’un edifici situat al carrer del Bou. Aquestes persones passaran la nit a casa de familiars, informen les mateixes fonts. Agents de la policia local han acordonat la zona per seguretat.

Aquest dilluns els serveis tècnics municipals faran una valoració més acurada de l’habitatge afectat, segons ha anunciat el consistori a les xarxes socials.

Divendres al vespre també va caure un tros de barana de la casa Matheu, al carrer Sant Blai. Es tracta d’una de les cases modernistes més emblemàtiques de Tortosa. Els bombers també van acordonar la zona i no es va produïr cap dany personal.

ACTUALITZACIÓ 17.30H

Aquest matí els serveis tècnics municipals i els Bombers han analitzat l’estructura de l’edifici, situat al número 13 de la plaça Mossèn Sol. S’ha també un requeriment als propietaris perquè actuïn per garantir la seguretat de l’edifici. Mentrestant es manté el perímetre de seguretat a la plaça. Els quatre veïns d’un habitatge adjacent, membres d’una mateixa família, desallotjats diumenge de forma preventiva, ja han pogut tornar a casa.

D’altra banda, els treballs de desenrunament dels dos immobles del carrer Montcada caiguts el diumenge 14 encara segueixen i continuen desallotjats 23 veïns del mateix carrer.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.