El quinzè concurs de pintura ràpida Joan Lahosa és l’acte amb el que es va donar el tret de sortida a la dissetena edició de la Festa de l’Aiguardent de Prat de Comte, una cita que va comptar amb una fira d’exposicions de material fet de manera artesanal, també espectacles, tallers de perfums, conta-contes, presentacions de llibres i, com no, tastos d’aiguardent. Entre d’altres coses també es van poder veure mostres de destil·lacions d’espígol en directe.

Els centenars de visitants que hi van passar també van tenir la oportunitat de comprar aquest producte que es comercialitza sota la marca “Esperit de Comte” igual que les pastes típiques d’aquest municipi de la Terra Alta.

La festa enguany va comptar amb la presència i la visita dels mestres de l’aiguardent que van visitar totes les exposicions i tots els estands de la fira que van concloure la festa amb el sopar, el conxuro i el ball d’orquestra.

Autor:

Comunicador.