La Reial Arxiconfraria Nostra Senyora de la Cinta va lliurar diumenge passat a Càritas i Creu Roja Tortosa un taló per un import d’11.000 euros, la segona donació que fa dins de la campanya “2018 Any de la Cooperació i la Solidaritat, i quantitat que cal sumar als 8.000 euros lliurats ara fa unes setmanes. L’acte de donació va tenir lloc a la Real Capella de la Cinta al final de la missa Dominica del mes d’octubre i va comptar amb la presència de l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, el primer majordom de l’Arxiconfraria, Javier Colina, Lluís Pegueroles, director de Càritas Interparroquial, i Josep Anguera, president de Creu Roja Tortosa. La campanya, encara en actiu, segueix recollint donatius a través d’un centenar de vidrioles distribuïdes per diferents establiments i al Mercat de Tortosa, i a través d’un compte específic on es poden fer aportacions directes (CajaMar ES48 3058 4036 09 2720003360). Càritas i Creu Roja Tortosa tindran cura ara, com en l’anterior ocasió, de gestionar aquesta aportació econòmica per combatre els problemes dels xiquets i xiquetes de la ciutat que viuen al límit de la pobresa i en pobresa severa.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.