La Policia Local de la Sénia va ser protagonista del municipi per un dia. El passat divendres el municipi va acollir una jornada en la qual es va fer un repàs a la història i l’evolució de la Policia Local. Les dates per dur a terme aquest acte és l’octubre perquè va ser el mes en el qual es va fundar el cos policial el 2006.

L’alcalde de la Sénia, Joan Moisés, va assenyalar que “se sent orgullós dels agents de la Policia Local que ens representen ja que ens donen sensació de seguretat al nostre municipi, la qual és una tasca difícil de complir donat que disposem de només nou efectius, som un poble fronterer i amb molt de terreny al Parc Natural dels Ports. Però per altre costat podem comptar amb el suport de Mossos d’Esquadra ja que tenen la competència de seguretat ciutadana i també agraïm la col·laboració de la ciutadania pel seu suport al cos de Policia”.

El Cap de la Policia Local, Joaquim Ferré, va exposar la història i l’evolució de la Policia Local des del primer Sereno fins a l’actual cos de Policia, amb el suport d’una presentació en fotografies i dades estadístiques. El Cap també va agrair a totes aquelles famílies que conviuen amb policies o agents de seguretat per tot el suport, paciència i comprensió que tenen, degut a no poder gaudir de la plena disponibilitat.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.