El debut a segona catalana del Centre d’Esports Tortosa va ser amb derrota a casa per 15 a 32 davant el Poblenou B. Les lesions i com a conseqüència els pocs canvis disponibles a la plantilla, va afectar el rendiment dels jugadors. Al descans els de Poblenou havien agafat cert avantatge amb 10-15, però el cansament dels tortosins va acabar amb les esperances d’aconseguir els primers 2 punts de la jornada.

D’altra banda, el sénior femení va guanyar per 24 a 28 al Joventut Handbol Mataró B. El partit va començar molt disputat amb una bona defensa, però moltes errades en atac que no deixaven una diferència al marcador. Un cop corregits les tortosines van marxar al descans amb avantatge al marcador amb 9 a 13. Durant la segona part, l’equip tortosí van estar concentrades amb el joc, amb una porteria encertada que ajudava a fer una bona defensa. La setmana vinent descansaran, ja que el partit contra el Handbol Sant Cugat queda aplaçat.

Altres resultats de la jornada:

Infantil Masculí                                    Juvenil Masculí
CE Tortosa 32                                       CE Tortosa 25
CH Vilaseca 12                                      CH Salou 22

 

 

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.