L’Handbol Amposta Lagrama va aconseguir endur-se els primers dos punts de la temporada, a Divisió d’Honor Plata, després d’imposar-se per 19 a 26 a l’Handbol Sant Vicenç. El partit va ser molt igualat, sobretot a la primera meitat. Les ampostines no van aconseguir posar distància al marcador fins al minut 7 i van anar al capdavant al marcador fins al descans, amb 10 a 11. Les de Mateu Castellà van encetar la segona part en la mateixa intensitat que la primera, fet que els va permetre liderar el partit i el marcador.

El proper partit serà a casa, a les 20 h, davant el conjunt saragossà, l’Unizar Dominicos.

Fitxa tècnica

Alineació Handbol Sant Vicenç: Alba Almansa (1), Rocio Parra (1), Raquel Ferres (1), Mairena Quesada, Laura Roldán, Júlia Calduch (2), Ester López, Sheila Pino (3), Sara Moles (2), Sandra Pérez (4), Maria Muller (1), Ainhoa González, Laura Rodríguez (3), Mireia Gil (1), Irene Moles.
Entrenador Josep Maria Mestre.

Alineació Amposta Lagrama: Marta Gàlvez, Paula Ripoll (2), Georgina Vila (2), Sara Alonso (1), Esther Juncosa (2), Gemma Gàlvez (4), Maria Margalef, Noelia Lázaro, Lluïsa Hierro, Xoana Iacoi (5), Laia Hernández (4), Zulema Asensio (6).
Entrenador Mateu Castellà.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.