Els dissabtes 29 de setembre i 13 d’octubre es farà a Ascó la segona i tercera sortida d’interpretació de la natura amb el llaüt Lo Roget. La iniciativa consisteix en navegar per l’Ebre amb el llaüt acompanyats per tècnics de la Reserva Natural de Sebes. Durant el recorregut es pot observar l’espectacular geologia i morfologia del riu, així com la vegetació i la fauna que hi habita. Els tècnics de la Reserva Natural de Sebes posen a disposició de les persones que fan la sortida material d’observació com prismàtics i telescopis perquè es pugui gaudir millor de tots els recursos naturals del riu.

La sortida acaba amb un tastet de Lutra, una cervesa artesana molt arrelada al territori gràcies als seus ingredients: la menta i la regalèssia.
El recorregut té una durada de 2 hores i mitja i se surt de l’embarcador d’Ascó a les 09.45 hores. Cal fer una reserva prèvia, ja que les places són limitades a 25 persones, a [email protected]

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.