L’Ascó afrontava la visita al camp del Santfeliuenc amb l’obligació de guanyar els tres punts, en un partit marcat per les baixes. El marcador va restar inamovible durant els noranta minuts de joc, tot i que es van generar ocasions. Una dinàmica que el conjunt riberenc no ha pogut trencar i ja són quatre les jornades en que no pot guanyar. Tot i això, cal donar-lo per bo el punt aconseguit i el fet d’haver mantingut la porteria a zero, després de tres jornades encaixant gols.

Ara caldrà esperar al transcurs de la setmana per recuperar efectius de cara al compromís que jugaran a casa. Els asconencs, tot i no tindre encara disponible el camp de gespa híbrida, disputaran aquest partit al camp annexe davant la visita del Vilafranca.

Classifiació

L’Ascó tot i sumar un punt més, un total de vuit, es manté en la dotzena posició de la taula classificatòria. Una classificació que queda liderada pel Prat amb 17 punts, seguit de l’Hospitalet, el Llagostera i l’Horta que ocupen les places de promoció d’ascens.

Per baix tanquen la taula la Fundació Esportiva la Grama, Vilafranca, Santboià i Castelldefels, ocupant les places de descens directe a primera catalana.

 

 

Crònica