“Volem entrar i sortir a l’AP-7 pel Montsià!” és el clam del Pdecat per reivindicar un accés a l’autopista per la comarca que inclogui també una àrea de descans. “Encara és la única comarca per on passa que no té cap accés (entrada/sortida) i, a més, és el tram més llarg entre accessos de tota la infraestructura, al llarg de 24 quilòmetres”, han recordat aquest dilluns alcaldes, regidors i alcaldables del partit al Montsià.

Per això, reclamen que el govern de l’Estat espanyol inclogui als Pressupostos Generals de l’Estat de l’any que ve una partida per un accés, a mig camí de la carretera que connecta Amposta amb Masdenverge, just a l’actual pont sobre l’autopista. També una àrea de descans per vehicles pesants. “Davant l’horitzó de l’alliberament dels peatges un cop s’acabi la concessió a finals de 2019, i la necessitat de donar un servei als municipis i empreses i millorar la seguretat dels usuaris, creiem que ara és el moment per reclamar que s’executi l’obra”. A més d’una millor connexió als municipis, el nou accés també permetria una millor mobilitat amb la C-12 i els dos polígons industrials d’Amposta.

El Pdecat registrarà mocions a tots els municipis del Montsià i al Consell Comarcal i farà arribar la proposta al Parlament de Catalunya i el Congrés dels Diputats. Paral·lelament, ha engegat una recollida de signatures.