El filial de l’Amposta va guanyar l’Ebre Escola per 1-0 en el primer partit de lliga a la Quarta Catalana. Un partit igualat, obert, amb ocasions repartides i en el que l’Ebre Escola va estar molt ben posat, dificultant el joc de l’Amposta. Amb els ampostins va debutar Regolf, procedent de l’Ampolla. Va entrar en el lloc d’Òscar que, a cinc minuts del final, va tornar al camp, amb la nova normativa de la categoria. Ell va fer en afegit el gol del triomf.

Decles dels tècnics: Jordi Subirats, Amposta b i Xavi Subirats, Ebre escola.

Els dos parlen de la normativa que s’ha estrenat a la quarta catalana. El de l’Amposta també parla de la incertesa d’aquest estiu, per saber si pujaven no.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.