Primer festival infantil de la mobilitat de la policia local d’Amposta. Els més menuts estan cridats a omplir el Parc dels Xiribecs aquest dissabte a partir de les sis de la tarda. El professor Pocferro parlarà sobre la importància de prioritzar la seguretat en els desplaçaments en bicicleta i del civisme amb els animals de companyia. També hi haurà una exhibició de la Unitat canina i l’animació de personatges de la Patrulla Canina. De la mà de Remsa, es repartirà un cas de bicicleta als alumnes de P5.

Coincidint amb la Setmana de la Mobilitat, a les escoles s’ha fet especial incidència amb un ús segur de la bicicleta, recordant l’obligatorietat per als menors de portar casc dins l’entorn urbà.

Al matí, es tallarà el trànsit al carrer del Pont Penjant, on s’habilitarà un circuit per bicicletes i monopatins.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.