Com a novetat, aquest any hi haurà un servei de bus amb horari ininterromput al voltant de l’anella del circuit, a més dels serveis especials des dels principals punts geogràfics nacionals els dies de l’esdeveniment, del 21 al 23 de setembre. 

El circuit de MotorLand d’Alcanyís torna a celebrar, entre el 21 i el 23 de setembre, el Gran Premi Movistar d’Aragó de MotoGP. La companyia de transport Hife oferirà un servei especial d’autobusos per als aficionats de MotoGP per acudir a l’esdeveniment des dels principals punts d’Espanya.

Les sortides amb destnació a MotorLand tndran sortda des de Madrid, Aeroport Madrid-Barajas T4, Barcelona, Aeroport de Barcelona-el Prat T-1, Reus, Salou, València, Castelló, Tortosa i Saragossa, entre d’altres. A més, també oferirà un servei d’autobusos urbans gratuïts que connectaran Alcanyís, els càmpings i MotorLand.

El servei de bus gratuït diürn, de dissabte i diumenge, tndrà sortda a la “Ciudad Deportva”. El servei, d’anada i tornada, disposarà de les següents parades: “Ciudad Deportva” (Plaça de bous), Rotonda Trillero (C / Bartolomé Esteban), Zona d’acampada oficial MotorLand, Kartng MotorLand Aragó – Glamping.

Els horaris del servei seran: de 7:00h a 11:00h, cada 10 minuts; de 11:00h a 15:00h cada 30 minuts i de 15:00 a 17:00 h, sortdes des MotorLand, cada 5 minuts. De divendres fins diumenge es donarà un servei de bus nocturn a tots els aficionats que estguin a la ciutat d’Alcanyís. Les sortdes es succeiran cada 30 minuts i les parades programades seran: plaça de Joaquín Costa (plaça de bous), zona d’acampada el Túnel, rotonda del Trillero (Crta. Saragossa, davant del concessionari Citröen), Recinte Firal (zona d’acampada), accés Càmping Municipal, Glamping MotorLand, zona d’acampada oficial MotorLand, zona d’acampada oficial Puig Moreno i Valmuel. Els horaris del servei nocturn seran: divendres, de 20:00h a 22:00h; el dissabte, de 0:00h a 2:00h, de 4:00h a 7:00h i de 16:30h a 22.00h, i diumenge, de 0:00 a 02:00 i de 4:00h a 7:00h.

Aquest any, com a novetat, MotorLand Aragón i HIFE posaran a disposició dels aficionats un servei gratuït i ininterromput d’autobusos que circularan al voltant de l’anella del circuit amb horari ininterromput el dissabte i diumenge. Les shutles efectuaran tres parades senyalitzades amb pals, una a les rodalies de la rotonda de Welcome Center, una altra a la rotonda del Kartng MotorLand, i una altra a la rotonda de la carretera de Saragossa. Quant als horaris, dissabte estaran disponibles de 8:00h a 16:30h, i el diumenge de 7:30h a 12:00h.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.