La futbolista ebrenca Emma Martín que ha fitxat per l’Alavés Promesas aquesta temporada, ha estat convocada per als entrenaments de preparació de la selecció espanyola sub’17. Emma forma part de les vint-i-quatre seleccionades que entre el proper dilluns dia 24 i dimecres 26 quedaran concentrades a las Rozas.

Una concentració per preparar la participació a la fase classificatòria del Mundial sub’17. Les espanyoles han quedat enquadrades al grup D de competició juntament a Corea del Sud, Colòmbia i el segon classificat de la zona de la Concacaf.

El torneig es disputarà entre els propers 13 de novembre i l’1 de desembre. El partit inaugural tindrà lloc a l’estadi charrua de Montevideo entre el combinat uruguaià i Ghana. Espanya debutarà en la competició el dia 14 enfront Corea del Sud. Després es medirà el dia 17 contra Colombia i el dia 21 davant el represetant de la Concacaf. El combinat espanyol d’aquesta categoria, es va proclamar recentment campiona d’Europa.

Les vint-i-quatre jugadores que han estat convocades per la seleccionadora Toña Is són: Emma Martín (Alavés Gloriosas); Eider Arana (Athletic de Bilbao); Jana Xin Henseler, Sònia Garcia (Atlètic de Madrid); Ana Tejada (Logronyo); Ariadna Mingueza, Jana Fernández, Bruna Vilamala (FC Barcelona); Teresa Mérida (Càdis); Isabel Pala (Real Madrid); Núria Torres (Atlántida de Matamá); María López (Granada); Ascensión Martínez (Alacant); Lucía Güemes, Maria José Gutiérrez (Ràcing Fémines); Noèlia Fernández (Sporting Gijón); Izarne Sarasola (Real Societat); Paola Hernández (Tenerife); Iria Castro (Parquesol); Paula Medina (Unión Viera); Nerea Vicente (Vila-real); Carolina Atienza, Lara Sánchez (València); Salma Parayuelo (Saragossa).