El Club Deportiu Tortosa segueix allargant el seu estat de gràcia en aquest  inici de temporada i es va desfer per dos gols a zero del Reddis. El monòleg ofensiu del conjunt roig-i-blanc va ser una constant durant tot el partit, però el marcador va restar inamovible fins a l’inici del segon temps quan Aleix Salvadó i Sergi Escoda desencallaven el partit i establien el resultat definitiu. Una victòria que li permet als tortosins liderar la categoria juntament amb el Riudoms, únics dos equips que han sumat els nou punts en joc.

L’Amposta per la seua part segueix sense guanyar i dissabte es va veure sorprès al camp de la Sénia, en el derbi del Montsià. Els seniencs s’avançaven al marcador mitjançant Capitán i Callarisa des del punt de penal. Al fil del descans, retallaven distàncies al marcador els ampostins amb un xut de la frontal d’Òscar Rodríguez. Però al segon temps, sentenciaven els locals en una acció de Joan Zaragoza.

Un altre derbi es el que van disputar els dos conjunts que havien pujat de tercera catalana la temporada passada, l’Ampolla i el Móra la Nova. Guillem inaugurava el marcador a l’inici de la represa, però poc va durar l’alegria quan Gerard Roigé reestablia l’empat només sacar de centre. Gerard i Gallego de penal, trencaven el partit tot i el gol de Fuertes que donava emoció al tram final. Era la primera victòria del conjunt ampollero.

Empat a dos gols entre l’Ulldecona i el Gandesa, en un partit on els gandesans van poder remuntar un 0-2 en contra. El Camarles per la seua banda caia golejat al Catllar per sis a quatre.

La classificació:

Quan s’han disputat tres jornades de lliga és líder el Tortosa amb nou punts, els mateixos que té el Riudoms. El Camarles, l’Ulldecona, l’Ampolla, la Sénia i el Gandesa compten amb quatre punts. Les places de descens són per a la Canonja, el Torreforta, l’Amposta i el Reddis que tanca la classificació amb un sol punt.