Una rotonda i un carril de doble sentit ajudarà a descongestionar el trànsit al centre de Tortosa. Està situada a la confluència del carrer Cristòfol Despuig i la Ronda Reus, ja que es tracta d’un punt clau en les hores de més afluència,  sobretot en les hores d’entrada i sortida dels col·legis. La mesura, que s’ha posat en marxa aquest dilluns, permetrà dirigir els vehicles en més direccions i agilitzar circulació.

Els vehicles que circulaven per la Pujada del Seminari abans estaven obligats a girar a la dreta, però a partir d’ara ja poden fer-ho cap a l’esquerra. Una mesura que ha estat ben rebuda i evita col·lapsar la circulació del centre. La senyalització és provisional i la Policia Local fa les tasques d’ordenació de trànsit. L’actuació també preveu un pas de vianants per creuar la Ronda Reus, a l’alçada de la gasolinera, per accedir a la passarel·la que travessa la estació de tren.

 

Periodista.
Twitter: @sara_hernandez